Nicole Cherry si-a facut de cap la propriul majorat

Nicole Cherryga făcut totgce i-a trecut prin capgla propriul majorat. A fostgo răsfăţatăgcare şi-a sărutat pe buze chiargprietena. Cele douăgau făcut chiar şi o poză. gTrebuie să o vezi!

De când a împlinitg18 ani, Nicole parcă gs-a transformat. gChiar gla propriul majoratg a începutgsă îşi facă de cap. Imagini de la petrecere ies acum la iveală. Chiargpe una dintre reţelele degsocializare, Nicole a postat o poză în care apare alături de o prietenăgîntr-o ipostazăgincendiare.

Nicole Cherrygşi prietenagsa se sărutăgchiar pe buze. Întreg acestg moment agfost fotografiat. Se pare că aceastaare o relaţie foarte apropiată cugaceastă prietenă. Celeg două au făcutg o poză la panoug şi chiar se îmbrăţişeazăg cu foc. Suntgîmbrăcate foarte elegant, sclipesc împreună.

Nicole Cherry a împlinitgde curând 18 ani şigde atunci aparevîn ipostaze din cegîn ce mai sexi. Poartăgţinutegcare îi pun în valoare corpul bineg lucrat chiarg la o vârstăgaşa fragedă.

Nicole Cherry, pe numele săugreal Nicoleta JaninagGhinea, este ogcântăreață de muzicăg reggae și pop.

sursa:spynews.ro

10 trendurigcare negpot influenţa viaţa în 2017

amsung Electronics prezintă zecegtrenduri caregvor influenţa felul îngcare vom trăiganul viitor, dar care pot avea impact şi dincolo de 2017.

Trendurile sunt:

1. Minimalismulgşi simplitatea:

Vom ceda impulsuluigşi vom înlocui dezordineagcu calitatea. Ne vomgîndrăgosti de lucrurile elegante şi minimaliste, cu performanţegridicate, dar cu ungdesign simplu.

2. Societateagfără vârstă:

Generaţia BabygBoomers acceptăgpotenţialul tehnologic, în locg să îl excludă. Fiindgconectaţi, învăţând, creând, lucrând mai îndelungat şi fiind mai conştienţigcu ajutorulgtehnologiei, putem sfidagipotezele îmbătrânirii.

3. Inteligenţagartificială (AI) şi antrenoriiginteligenţi:

Roboţii învaţă nu numai dinglimbajul nostru, dargşi de la noi,gajungând  în celegdin urmă să fiegantrenori inteligenţi pe baza a ceea ce au înţeles din comportamentul nostru.

4. Amplificarea trăirilor:

Pe măsură cg activităţile noastre intrăgtot mai mult îngrutină, folosim tehnologiagpentru evadare şi amplificarea trăirilor. Experienţele de „mixed reality”, ce îmbină realitateagvirtuală şi realitatea augmentată, gne vor gajuta să percepem mai intens divertismentul, gcălătoriilegsau sportul.

5. Căutătorii de poveşti:

Tendinţa de dezvoltare personală estegamplificată în condiţiile în care mulţi dintre noi folosim tehnologia pentru a valorifica fiecareg minunt al vieţiignoastre.

6. Următoareaggeneraţie de dispozitive portabile:

Vom migra de lagaccesorii de monitorizaregportabile, la senzori care pot detecta starea de spirit sau condiţia fizică şi care sporesc performanţa şi ritmul de învăţare. gPastilele digitaleg sau dispozitivele gingerabile, care sună ag ficţiune, intră pe piaţă.

7. Familiag reţea:

Vom vedeagcreşterea familiilor conectateg la reţea, folosind gtehnologia pentru g învingerea  provocărilor emoţionale, financiare, chiar şi fizice.

8. Experienţele multisenzoriale:

Gustul, mirosul şi simţulgtactil se îmbinăgcu stimulii vizuali pentru agcrea o experienţă multisenzorială.

9. Nanotehnologiagîn televizorul nostru:

Nanotehnologia, îngspecial particulele Quantum Dot, vagfi următorul nostrugsuperstar pe segmentul televizoarelor. Ne aşteptăm gca aceasta saggenereze o revoluţie înggeneraţia următoaregde tehnologie, în materie de televizoare, dar şi de sănătate.g

10. Tehnologia gtăcutăgpentru purificarea minţii:

În ziua de astăzi, negverificăm telefoanelegîn medie de 80 de origpe zi, dar aceeaşigtehnologie negva ajuta îngcurând să scăpăm degacest act. Nu trebuiegsă ne deconectămgdeoarece tehnologiagtăcută, precum cea GeargIconX, oferăgfinalitatea produsuluigconectat, însă totodatăgdeconectat.

sursa:descopera.ro

 

About Georgiana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !