Iulia Vantur a vorbit despre tot ce i s-a intamplat in timpul show-ului din India

Iulia Vânturgface primelegdeclaraţii dupăgshow-ul pe caregl-a susţinut în India. În public a fost chiar şi Salman Khan care a sorbit-o din priviri. A recunoscut tot ce s-agîntâmplatgîn momentul în care a performat.

Iulia Vântur a vorbitgdespre show-ul pegcare l-agsusţinut în Indiagla o gală foarte cunoscută. A povestit în cadrul unei emisiuni tv cegs-a întâmplatg pe scenă

“Ştiam că trebuiegsă cântgîn faţa uneigindustrii, îngfaţa celorgcare i-am văzut la tv de când eram mică. Când m-am urcat pe scenă efectiv m-am distratgalături de dansatorii gde pe scenă.” a spus Iulia Vântur chiar în direct.

În timpgce vorbeagaceasta se plimba prin salagde forţă pe care o are chiargîn casa sa din India.
A vorbitgchiar şi despregtot ce igs-a întâmplatgîn ultimul timp pe plan profesional

“Nu m-am aşteptatgla nimic şi toate au venit una după alta şi eu a trebuit cumva să fac faţă. Au fost aşa precum o cascadă.” a mai declaratgIulia Vântur.

De curând, aceasta a mai susţinut ungshow în Indiagcare va fi chiar arătat la televiziunea de acologduminică. Aşadar, aceasta se bucură de un real succes,gdar şi degatenţia celui mai bine plătit actor de acolo, Salman Khan.

Iulia Vântur s-ag născut pe 24 iulie 1980, în Iaşi. Ea esteg o prezentatoaregde televiziune, actor și model.

Salman Khan, pe numele din buletingAbdul Rashid Salim SalmangKhan,s-a născut pe 27gdecembrie 1965, îngIndore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrulgstar de la Bollywoodgare patru fraţi, caregsunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohailg Khan, AlviragKhan Agnihotri.

sursa:spynews.ro

O nouă teoriegprivind formarea Lunii. ”Modelelegnoastre sugereazăgfaptul că străvechiul Pământ a avut maigmulte Luni”

Luna ar putea fi formatăgdin mai multe astre selenare. Obiectulgspaţial care zboarăgîn jurul Pământuluigar putea fi rezultatul mai multorgcoliziuni cosmice.

Aceste coliziuni ar figprodus mai multorgLuni care s-augmetamorfozat într-una mai mare, cea pegcare o vedem noaptea, relatează Independent.

Până acum,gmai mulţi cercetătorigau considerat că, în urma unuigimpact cu Pământul, o bucatăg desprinsă din acesta a devenit Luna. Însă, conformgunei noi teorii, cercetătoriigisraelieni afirmă că au avutgloc mai multegcoliziuni care au provocat desprinderea unorg bucăţi mici dingPământ care îl celegdin urmă s-au combinat, formându-se Luna.

Cercetătorii au realizatgaproape 1.000 degsimulări computerizategşi au estimat că,gîn total, au avut locg20 de coliziuni, această ipoteză ar putea explica de ce compoziţia Lunii paregasemănătoare cu cea a Pământului.

,,Modelele noastregsugereazăgfaptul că străvechiul Pământ a avut mai multegLuni, fiecare fiind formatăgîn urma unor coliziuni alegPământului,” ag declarat coautorul lucrăriigHagai Perets, din cadrul Institutuluigde Tehnologie dingHaifa, Israel.

Coliziunile micigprecum celegcare au format Lunilegerau obişnuite la începuturile sistemului nostru solar.  Rufu şi colegii lor au afirmat că mai trebuiegrealizate studiigpentru aflarea moduluigîn care Lunileg s-au combinatgîn una singură.

sursa:descopera.ro

About Georgiana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !