Denisa de la Bambi a avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand si-a dezapezit masina

DenisagTănase, jumătateagtrupei Bambi, agavut parte degmulte încercări în anul ce a trecut, dar, se pare că nici pe acesta nu l-a început tocmai bine. Vedeta ag avut parte de ogsurpriză neplăcută, se gpregătea să îşi deszăpezească maşina.

A realizat că i-au luat-o alţii înainte, deoarecegşi-a găsitgautoturismulgavariat. Supărată foc, cântăreaţa gle-a împărtăşit şi prietenilorgvirtuali ce a păţitgşi a postat ogfotografie cu maşina pe pagina sa de Facebook.

’Momentul ălagcând nug ştii dacă săgte bucuri, saugsă-ţi pară rău căga intratgplugul şi pegstrada ta…’’, a scris Denisa pe pagină.

Denisa Tănase şi-a găsit maşina avariată.
Denisa Tănase şi-a găsit maşina avariată.

’Este maşina ta? Credgcă ştii cinegtrebuiegtras lagrăspundere!!’’, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, iar Denisa i-a răspuns:,,Din păcate, egmaşina mea’.

Denisa şi Cătălin Cazacugau decis să se despartă dupăgopt luni de relaţie, iar vestea care a lăsatgpe toată lumea cu gura căscată.

„Nu mai suntem un cuplu de puţin timp.gDupă două zilegcu el, stăteam trei ca să-mi revin. Suntem aici ca să-mi revin. (…) E o nepotrivire de fus orar.(…) E un om minunatgpe caregmă bucurgcă l-am cunoscut. (…) Acum ceva timp am fostgbolnavă şi el a fost cu mine la medic (n.r.: nu mai formau un cuplu) (…) El face parte din viaţa mea şi toţi goamenii din viaţa meagsunt importanţi. (…) Nugne mai împăcăm. (…)”, a mărturisit Denisa Tănase.

sursa:cancan.ro

Condusulgpe timp de iarna

Fiti vigilent, incetinitigsi ramaneti in control

Sunt trei elemente cheiegde conduceregpe timp de iarna in conditiigde siguranta. Iernilegsunt o provocare pentru automobilisti. Conduceti în functie de conditiile meteorologicg si de autostrada, care pot fi imprevizibile.

Securitateageste principala prioritate

Condusul pe timp degiarna puneg presiune suplimentaragpe vehicululgsi pe abilitatilegdumneavoastragde conducere. Deci, asigurati-va ca sunteti binegpregatit pentrugconditii de iarna.

Luati ingconsideraregfolosirea anvelopelor de iarna

Anvelopele de iarnagimbunatatescgsiguranta deg rulare prin furnizareagunei tractiuni gsuperioare, uneigfranari si unei manipulari maigbune ingtimpul inghetului, zapezii, noroiului, si ingspecial ingconditii de gheata. Montareaga patru anvelope de iarna ofera un controlgmai mare si stabilitate.

Fiti constient deglimitele dvsgsi de cele ale celorlalti soferi.

Ramaneti concentratgpe imprejurimi. Reglatigviteza de conducere la conditiile existente si pastrati o distanta de siguranta intre dvs sigvehiculul din fata. Evitatigsituatiile in caregeste posibil sag trebuiasca sa franatigbrusc pe o suprafata alunecoasa.

Franare

Nu faceti nici ungfel de miscari gbruste, si evitatigo accelerare prea gputernica (accelerarea ar trebui sa fie progresiva si nu brusca). Incercati sa franatigtreptat pentru ga opri blocarea rotilor. Daca grotiile se blocheaza, vehicululgva aluneca si iesi de sub control. In cazul in caregacest lucru seg intampla, eliberatigpedala de franagpentru a recuperagdin tractiune, apoi utilizati frana de motor alternativgcu pedala de frana. Pentruga reduce risculg de alunecare atuncigcand urcatigo panta, utilizati o treaptagde viteza maigmare decat cea folositagatunci cand circulati pe vreme uscata.

Plecare

Pentru a evita riscul de alunecare atunci cand va deplasati pe zapada, este esential sa accelerati foarte treptat. In cazul in care rotile aluneca, treceti in treapta de viteza urmatoare pentru a duce la scaderea fortei aplicata pe roti. Astfel, veti avea posibilitatea de trece mai departe cu usurinta.

Viraje

Inainte de agintra intr-o curba,gincetiniti in liniegdreapta. Pentru agevita alunecareganvelopei si pierderea controlul atunci cand luati coltul, viratigcu o miscaregconstanta, care curge. Mentineti ogviteza lenta si regulata.

Pierdereagcontrolului rotilor din spate

Daca masinagpierdegaderenta in spate (dar mai are inca pe fata), intr-un vehicul cu tractiune fata, accelerati usor pentru a va recapata echilibrul. Intr-ungvehicul cugtractiune spate, ridicatigusor piciorul degpe acceleratiegpana ce rotile din spate isi recapatagaderenta. Apoi, incet,g acceleratigdin nougpentru a mentine  viteza. Sub nicigo formagnu trebuiegsa franati, deoarece acest lucru va accentua dezechilibrul din spate.

sursa:www.michelin.ro

About Georgiana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !