Afla ce iti rezerva horoscopul chinezesc in Anul Cocoșului

În astrologiagchineză, urmeazăgAnul Cocoșului. Acestagva începegla 28 ianuarie 2017 – atuncigsărbătoresc chinezii intrarea în nou an – și segtermină, firește, peg27 ianuarie 2018. Ținegcont degastagcând îți cauți zodia: de exemplu, dacăgești născut(ă) după 28gianuarie, în anul 1985, ești Bivol, dar dacă ești născut(ă) înainte de 28, îngacelași an, ești Șobolan – figurezigca născut(ă) în 1984, dupăgcalendarulgchinezesc.

Câine

(cei născuți în anii 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Noroc căgești un luptător! Altfel, nugputeai facegfață provocărilorgvenite dingmai multegdirecții în același timp și capcanelor întinse de maigmulțigsimultan, cumgse vagîntâmpla îng2017. Presiuneagva fi maregîngdomeniul profesional, dargai toate șansele să ieși neșifonat(ă) șigînvingător/învingătoare, la final. Dacăgai de gând săgaprofundezigstudiile, săgurmezi un nou curs sau să gspecializezi îngceva anume, alege agdoua parte aganului, atuncigîți sunt favorabile astrele.

Este foartegimportantggplanificigtotul cu maregatenție și să nu scapigdin ochi nici o clipă proiectele care știi că sunt profitabile, dând atenție altora, caregar putea eșua. Există un risc major să pierzi bani și să faci datorii în 2017. Nu te ajută nici tentația de a cheltui pe lucrurigscumpe și de care nugai nevoie, nici cea de a tegjuca cu banii, făcând speculații financiare sau pariind la cazinou.

Cel mai problematic domeniugeste însă al iubirii. Nemulțumit(ă) deganumite aspectegale relației, te-aigputea trezi aruncând vorbe grele, creândgconflicte din nimic, iargacestea, combinategcu gelozia scăpată de sub control, ar putea duce la despărțire. Uneori, îți spuigcă poate ți-e maigbine singur(ă), dar știi că nuge așa. În relațiilegvechi își poate băga coada o a treia persoană, iar relațiilegnoi se vor dovedi agfi dezamăgitoare, maigales pentru femeile din această zodie.

Singurele problemegde sănătate ar puteagfi cele derivate dingstres și epuizare. Dacăgai grijă să tegodihnești suficient și să relaxezi – și fizic, și mental -, ar trebui să fii OK.

Porc

(cei născuți în anii 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Scapi de problemelegcare ți-au dat bătăigde cap, dacă aigfăcut favoruri cuiva, egtimpul să ți le întoarcă, iar datoriile se sting. Ai mari șanse să avansezi îngierarhie în 2017, iar în cazulgîn care ai propria afacere, săgvezi cum aceasta înflorește. Cei care studiază încă sunt și ei favorizați,gînsă nu trebuie să se culce pe ogureche. Norocul vine lagpachet cu munca susținută, iar cine nu muncește o poate da ușor în bară.

Din punct de vedere financiar stai bine. Banii ar puteagveni către tinegdin mai multe surse, depindegdoar de cât de atent(ă) ești tu la oportunități și în câte proiecte cu sorți de izbândă te implici. Ești prudent(ă) îngcheltuieli, de obicei, însă în 2017 ai putea fi tentat(ă) să arunci ogsumăgimportantă pe un obiect de lux. Încearcăgsă n-o faci.

Vei călători mult,giar în gacestor călători ai putea întâlni pe cineva special. Dacă ești în căutarea unui flirt de vară, e perfect. Dacă vreigînsă o relație de lungă durată,gtrebuie săgștii că șanselegsunt mici; s-argputea termina urât, cu vorbe grele și gust amar, din pricină că unul dintre voi are așteptări prea mari. Dacăgești implicat(ă) deja într-o relație serioasă, 2017 nu aduce nimicgnou, nici îngbine, nici în rău.

În afară degniște căderi psihice minore, nimic nu-ți va tulburagsănătatea. Cândgte simți singur(ă) șigți s-au cam înecat corăbiile, sună-ți prieteniigși ieșiți în oraș!

Șobolan

(cei născuți în anii 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Urmează un angdinamic șigtrebuie să fii mereu pegfază ca să nu fii prins(ă) în cursă, eventual cu un pas înaintea tuturor, prin planificări atente, dar și pringestimarea direcției spre caregse îndreaptă proiectelegîn care ești implicat(ă) sau situațiile în care te regăsești la un moment dat. Ai toate calitățile pentru a ieși neșifonat(ă) dingcapcanele pegcare ți le întind adversarii și pentru a-ți atingegscopurile propuse. Este foarte importantgsă acorzigatenție detaliilor, să-ți exploatezi la maximum talentele, să-ți foloseștigdiplomația și săgai grijă degpropriagimagine – nu doargprin excelență profesională, ci și prin felul în care arăți, în care tegprezinți și la job, zigde zi, dar și lagevenimentele la care ești invitat(ă). Poate că e momentul să investești un pic în imagine, chiargdacă asta implicăgo cheltuialăgmai măricică.

În domeniulgdragostei și algrelaționării cu persoanele dragi, veigavea un bun, în principiu. Ceigsinguri au foarte multe șanse să cunoască persoane interesante, cu care pot dezvolta o relațiegserioasă sau potgavea doar ogaventură, depinde ce-și doresc. Celor care și-au găsit dejagjumătatea ligse recomandă să nu-gsau partenera de viață, fiindcă dacă o fac, ar putea avea surpriza să fie… înșelați. Nu suntgexcluse șigcerturilegserioase, dingacelași motiv: nu îigacorzi suficient timp și nu-i dai atenție celui sau celei de lângă tine. E recomandatăgrăbdarea șigsuntgcontraindicate deciziile impulsive.

Vei câștiga ceva mai bine în 2017 – poategdatorităgeforturilorgmari depuse laglocul de muncă ori poate unei noi afaceri – și de aceea aigputea fi tentat(ă) să șigcheltuiești maigmult, pe mici plăceri. Dacă cedezi tentațiilor, tot mai multe și mai mari pe măsură cegtrec lunile, te-aigputea trezi însă, lagun moment dat, că nugmai ai suficientegfonduri. Dacă vrei o mașină scumpă sau o croazieră de lux, maigbine așteaptăgpână la sfârșitulganului, plătește întâi facturile șigimpozitelegși abia apoi premite-ți extravaganțe!

Sănătatea nu-țigva crea probleme. Atențiegdoar lagce și câtgmănânci șigprotejează-țigrinichii, dacăgștii că ești predispus(ă) la afecțiuni renale.

Bivol

(cei născuți în anii 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

N-o să-ți vezigcapul de treabă în 2017, fiindcăgsarcinile primite la job și obligațiile sociale se vor suprapune în anumite momente. Din fericire, ești o persoană extrem de muncitoare și de serioasă, practică și foarte bine organizată. În plus, vei beneficia de ajutorul unui mentor sau al unui superior, care te va susține și te va ghida în cele mai grele momente. Ajutorul e prezent și în cazul celor care încă studiază, iar asta chiar e o veste bună pentru ei, fiindcă vor avea surpriza să treacă de examenele din acest an cu rezultate excelente. Singurele pe care trebuie să le ții sub control anul viitor sunt eventualele explozii temperamentale.

Dacă te bate gândul să te implici în acțiuni caritabile, lunile februarie și martie sunt foarte bune pentru asta.

În cazul în care cauți dragostea, în 2017 vei avea “n” ocazii s-o găsești. Reține că faci pereche bună cu Șarpele, Șobolanul și Cocoșul. Singurul lucru care ți-ar putea strica apele e propria nerăbdare, fiindcă ai putea zbura prea repede din floare în floare, nedându-ți timp să descoperi care e persoana care ți se potrivește.

Va fi un an bun și pentru extinderea cercului de cunoștințe și prieteni, având în vedere multitudinea de petreceri și evenimente la care vei fi invitat(ă) și la care vei cunoaște foarte multe persoane interesante.

Și din punct de vedere financiar îți va merge bine, dacă îți continui parcursul profesional ca în ultimii ani, făcând eforturi constant, ținându-te de planuri și luând decizii logice. Însă dacă vei face speculații sau vei căuta să-ți sporești averea prin jocuri de noroc, trebuie să știi că riști enorm și ai putea pierde bani.

Sănătatea nu ți-e amenințată decât de ritmul infernal de la locul de muncă. Acordă-ți timp să te odihnești și caută să te relaxezi în zilele libere, nu te mai gândi la job!

Tigru

(cei născuți în anii 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Anul care e pe cale să se încheie, cel al Maimuței, a fost unul prost pentru tine și nu te vei reface în întregime în cel al Cocoșului, așa că nu te angaja în lupte cu prea mare ușurință, că s-ar putea să nu le câștigi, iar micile dezamăgiri acceptă-le cu înțelepciune și mergi mai departe. Abia în 2018 va răsări Soarele pe strada ta.

În carieră vei progresa, dar nu spectaculos, și vei întâmpina mici probleme în prima parte a anului. Dacă nu ai un loc de muncă, îți vei găsi unul în 2017, dar nu ușor și nici repede, ci după multe teste și tatonări – este indicat să lași loc de bună ziua pe unde treci, ai putea fi sunat(ă) de reprezentantul unei firme la câteva săptămâni sau chiar luni după ce ai fost la interviu acolo!

În cazul celor cu un loc de muncă stabil, veniturile ar putea crește, iar cei care au propria afacere vor constata că li se mărește lista de clienți și, prin urmare, le intră mai mulți bani în firmă. Însă dacă faci parte dintre șomeri, ți se recomandă prudență în cheltuieli, chiar dacă ai niște bani puși la ciorap; nechibzuința te-ar putea aduce în sapă de lemn. Tot anul, Tigrii trebuie să se ferească să dea bani cu împrumut, pentru că îi vor recupera extrem de greu.

În dragoste îți va merge ceva mai bine decât în carieră, în sensul că vei cunoaște persoane noi pe rețelele de socializare sau prin prieteni. Relația aceea profundă, de iubire adevărată, s-ar putea lăsa însă așteptată, fiindcă deși cel sau cea care și se potrivește perfect e destul de aproape de tine, deocamdată nu ai ochi pentru el/ea.

Ai putea avea mici probleme în domeniul sănătății, în prima jumătate a anului.

Iepure

(cei născuți în anii 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Cocoșul e muncitor și ghidat de logică, Iepurele e un visător căruia îi place să se relaxeze. Cu așa o nepotrivire, e ușor de înțeles de ce Iepurelui îi va merge extrem de prost în Anul Cocoșului.

Vor fi mari probleme în domeniul financiar: ai putea aduna datorii de care vei scăpa numai muncind pe brânci, lucru care te va înfuria teribil! Și dacă ai bani puși deoparte sau ai un job stabil și bine plătit, nu te culca pe o ureche, lucrurile s-ar putea schimba peste noapte.

Nici sănătatea nu e un domeniu în care să ai liniște în 2017. Chiar și afecțiunile banale, de genul răcelilor sezoniere, se vor vindeca mai greu, așa că este indicat să ai grijă la alimentație, să iei vitamine și să te odihnești suficient. Vârstnicilor le este recomandat să-și monitorizeze constant starea de sănătate, cu ajutorul medicilor care-i au în evidență, iar gravidelor, să aibă foarte mare grijă, fiindcă se pot ivi probleme neprevăzute, mai ales spre finalul sarcinii

În carieră, există tot anul riscul să iei decizii impulsive, insuficient gândite, care vor duce la pierderi, iar în plan personal, toate relațiile, și cea de cuplu, și cele de prietenie, vor trece prin transformări. Dacă ești singur(ă), concentrează-te pe muncă și amândă căutarea unui suflet-pereche pentru 2018. Dacă ai iubit(ă), ai mare grijă cu te porți, ce faci, ce semnale primești de la el/ea, fiindcă s-ar putea să fii părăsit(ă) când ți-e lumea mai dragă.

E clar, 2017 nu este, sub nici o formă, anul tău…

Dragon

(cei născuți în anii 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

La polul opus față degIepure, Dragonulge supercompatibil cu Cocoșul, așa că va avea un an excelent, cu promovări la job, succes în afaceri (acolo unde sunt) șg noroc în toategdomeniilegposibile. Să le luăm pe rând…

Cei care au iubit(ă) se vorgbucura de liniște și pacegîn sfera dragostei întregul an, însă cei care sunt singuri vor descoperi că e un pic dificil să-și găsească jumătatea, în ciuda faptului că sunt mereu înconjurați de admiratori. În schimb, nu va fi deloc greu, dacă ești Dragon, să-țigmăreștiganturajul! Îți veigface o mulțime de prieteni noi, dacă renunți la a motiva mereu că ești prea ocupat(ă) ca să mergi lagpetreceri. Onoreazăginvitațiile pegcare le primești, chiar dacă stai și socializezi doar o jumătate de oră, deoarece astfelgîți vei facegrelații care se vorg dovedi foarte utile pe viitor.

În domeniul carierei, aflăggurca în ierarhiegsau dacăgai o afacere, o vei vedea înflorind. E un an bun să înveți lucruri noi, să faci cursurigprin care săgcapeți noi competențe. Însăgdacă tegtentează săgrenunți lagserviciu temporar pentru a face un Master, degexemplu, nu egmomentulgpotrivit, decâtgdacă ai foartegmulți bani puși deoparte. Reangajarea, după această pauză, ar putea fi dificilă.

Promovarea despregcare vorbeam maigdevreme vagaduce creștereagveniturilor, așa că-ți va merge bine din punct de vedere financiar. Există însă și risculgunei pierderigbănești, o singură dată, în 2017.

Sănătatea nu va fi o problemăgdecât îngcazul Dragonilorgadolescenți. Restulgpot sta liniștiți.

Șarpe

(cei născuți în anii 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Te vei strecuragexact ca un șarpe printregorice greutăți segvor ivi în 2017 în carieră și vei culege roade bogate: recunoașterea valorii, bonusuri, promovare, mărireagsalariului. Ți se vorgpune în cârcăgnoi responsabilități, egdrept, dar vei face față cu brio. Singurul aspect la care trebuie să ai mare grijă este să nu te vinzi ieftin! Dacă ți se pare, la un moment dat, că meriți mai mult ori că ai făcut o treabă excelentă și nu ai fost recompensat(ă) pe măsură, cere-ți drepturile! Indiferent că e vorba de o poziție superioară sau de mai mulți bani, trebuie să-ți pledezi cauza, n-o va face nimeni în locul tău.

Șerpii mai… leneși dingfire, nugvor fi atâtgde norocoșg însă, nici la job, nici din punct de vedere financiar – până la urmă, aceste domenii sunt interdependente.

Cu dragostea veigsta bine și aigșanse foarte marigsă-ți găsești perechea, dargnumai dacă ieși din casă – continuând să stai izolat(ă), vei rămânegla fel de singur(ă) cagpână acum! Acceptăginvitațiile, mergi la petreceri, vei cunoaște multă lume interesantă. Bărbații Șarpe augmai multegșanse să întâlnească marea iubireagdecât femeile Șarpe.

Probleme în sferagsănătății s-ar puteagivi la vară, când va fi caniculă. Te-ar maigputea supăraggâtul (răceli repetate) și niște mici, dar sâcâitoaregafecțiunigdermatologice.

Cal

(cei născuți în anii 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

După un 2016 nugprea bun, în 2017 veigavea multe ocazii săgle arăți șefilor, colaboratorilor, partenerilorgsau subalternilor tăi de ce ești capabil(ă) și ce calitățignemaipomenite ai. Toatăglumeagte va respecta și-ți va lăuda munca, iar tu vei culege laurii. Ai grijă însă să nu ți se urce la cap! Mai binegține-te de muncă, fiindcăgtrebuie să depui eforturi destul de mari ca să treci de ștacheta pe care singur(ă) ai ridicat-ogfoarte sus!

Cam în a doua jumătate a anului începi să culegi și roadele bănești alegeforturilor depuse. Din două surse pot veni către tine sume importante, așa că dacă nu ai în vedere, în acest moment, decâtgun plangde bătaie, întinde-țigantenelegpentru a vedea care este… cealaltă vacă de muls. E posibil cagnorocul să vină și din străinătate!

Îți va merge așa de bine la job, că poategvei dorigsă te axezi pe asta și săgdai pacegdomeniului sentimental. De fapt, chiar ar fi indicat s-o faci. Nici unui Cal nu i-ar fi ușor să-și jumătatea în 2017. Iar cei care sunt deja căsătoriți vor trebui să facă față unor bârfe care le-argputea detabilizagserios relația.

Sănătatea nu-ți va da bătăi de cap. Problemele minore apărute peste an se vor vindeca rapid.

Capră

(cei născuți în anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prima parte aganului se anunță dificilă la loculgde muncă, dar a doua parte va fi mai bună. Vei avea de sărit, exact ca o Capră, peste obstacole și vei adunag frustrări văzândgcă meritelegtale nu sunt recunoscute, dar nu dispera și nu-ți pierde răbdarea, va veni și vremea ta! Este indicat să nu renunți nici ogclipă lagdiplomație, iargcând vei avea de ales între a ține cu dinții de recunoaștereagunei reușitegși a împărți laurii cugechipa, ar fi bine să optezi pentru cea de-a doua varientă; îți va aduce un statut privilegiat și tegva ajuta să-ți facigprieteni noi șigloiali. Abține-te săgfii foarte vocal(ă) în disputelegcu șefii și ține-te departe de intrigile colegilor.

Veniturile tale nugvor urcagpână la cer, deși ți-ai dori. Veigavea noroc la mai mulți bani doar dacă lucrezi în domeniile bancar, investiții, vânzări degbijuterii, transport/curierat saugservice auto.

Caprele își caută, degobicei, partenerigbogați, fiindcăgstabilitatea financiară este foarte importantă pentru ele. Cele care și-au găsit deja jumătatea trebuie săgfie foarte atente lagrelația lor, să nugforțeze lucrurile și să încerce să mai și dăruiască, nu doar să aștepte să primească. Celegsingure suntgsfătuite să nugpornească la “vânătoare”, fiindcă orice relație începută în 2017 se poate termina prost, chiargdezastruosgpentru ele.

Și încă un sfat: încearcă săgnu călătorești mult. Ești predispus(ă) lagaccidentări în timpulgdeplasărilor, fieg ele în țară sau peste hotare.

Maimuță

(cei născuți în anii 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuța nugva avea un angla fel de bun cag2016, ci unul cu diversegprobleme și obstacole, în care va trebui să muncească mult și să petreacăgpuțin spre deloc.

Peste carieră parega se așeza ungnor negru: proiectelegmerg din rău în mai rău și există riscul ca majoritatea să eșueze. Ca să nu-ți bagi echipa în belea, dacă ocupigo funcție devconducere, ai grijăgca indicațiilegpe care le dai subalternilor să fie corecte și documentează-te temeinicgînaintegde fiecare pas pe care-l faci. Este esențial să-ți păstrezi speranța și să nu renunți, nici măcar atunci cândgsituațiile pargfără ieșire. A doua jumătatega anului va fi ceva mai bună decât prima.

Dacă nu ai job, în 2017 ai toategșansele să-ți găseștigunul care nugnumai că segva dovedigun pas înainte în carieră, dar va fi și foarte bine plătit. Este indicat să-ți trimiți CV-ul la cât mai multegfirme dingdomeniul tăugde interes, săgte pregătești temeinic pentruginterviuri și să-țignegociezi câtgpoți de bine salariul.

S-ar putea să beneficiezigde mai multegsurse de venit, fiindcă, peglângă job, ți-ai puteagdeschide o micăgafacere. Chiar și așa, nu este indicat săgarunci cug bani în stângagși-n dreapta. Așteaptăgsfârșitul anuluigpentru investițiigde genul renovarea casei sau o nouăgmașină, mai ales dacăgse impune și luarea unui credit.

În dragoste, urmeazăgun an algaventurilor. Maimuțelegcare sunt singure se vor putea bucura, așadar, de câteva scurte focuri de paie, însă dacă vor o relație serioasă, mai au de așteptat. Celegcăsătorite și-argputeagvedea mariajul în pericol, din cauza tentației de a călca strâmb. Trebuiegsă-și înfrâneze pornirile și,gtotodată, săgvegheze ca și partenerul să rămână fidel. Dacă se vor ivi probleme, în ciuda măsurilor de precauție luate, trebuiesăgștii căgprietenii îți vor figaproape și te vor ajuta să depășești momentele grele.

Sănătatea ți-ar puteava alte bătăi de cap. Dacă ești în vârstă, ar fi bine să mergi regulat la control, mai ales în prima parte a anului și în special dacă te știi cug afecțiuni cronice. Dacăești tânăr(ă), ai grijăg la alimentație și nug lăsa să treacă o săptămână fără să faci sport. Februarie și august sunt lunile cu celeg mai mari riscuri pentru sănătate.

Cocoș

(cei născuți în anii 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

2017 e anul tău și-ți va mergg excelent. Vei munci din ggreu în continuare, dar recompensa pentru tot efortul depus, în toate domeniile vieții, va fi peste așteptări.

Ai putea decide să facig schimbări în carierăg (dar ai grijă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard!) sau te vei vedea nevoit(ă) să te supui unei gschimbări impuse de șefi. Nu eg un lucru rău, încearcă să alungi gândurile negative, pentru că pe termen lungg îți va fi bine și vei avea de tras foloase de pe urma acestei modificări de traseu gprofesional. Este esențial să folosești cu cap influențag de care te bucuri și goportunitățile ivite, de-a lungul întregului an.

Veniturile nici nu cresc, nici nu scad.g Există însă og posibiitate să-ți îmbunătățeștig nivelul de trai: pune pe listă toate cheltuielile, vezi care sunt inutile și redu-le saug elimină-le. Așa, vei avea fondurig pentru o vacanțăg în plus sau pentru alte mici plăceri.

Domeniul dragostei îți rezervăg un pic de dramă îng 2017, în sensul căg s-ar putea să teg desparți de iubit(ă). Tinerii sunt mai predispuși acestei tendințe. Dacă vrei să-ți păstrezi actualulg partener, ag fi bine săgții cont gși de dorințelegsale, nu doar de ale tale, să-i acorzi atenție când are nevoie și să-ți faci timp pentru mici escapade împreună.

sursa:libertatea.ro

Cele maigfrumoaseg manichiuri de iarnă

În această perioadă aganului,gtot ceeagce facem lagcapitolul frumusețe trebuie să aibă o legătură cu strălucirea și cu nunațele potrivite de iarnă. Așadar, ceg manichiuri de iarnă alegeți? 

La capitolulgmanichiură șigmachiaj, creativitateg nu areg limite în această perioadă.g Orice combinațiegcromatică, orice aplicații sau forme par să fiegpermise. Șigtotuși, estegimportant cagînainte de orice alegere, să mizăm pe bun-gust și echilibru.

Manichiurigde iarnă – Culorilegsezonului

În ceeace privești manichiurile festive, gprimăgopțiune ar fi realizareagunor gîn culori festive. Pe de o parte, avem verde și roșu, în variantele lor clasice,gdar și îngvariantele cu glitter. Acestea din urmă sunt, bineînțeles, mai strălucitoare, mai fastuoase. Poți combina cele douăgculori, însă fiind douăgculori puternice, s-ar putea cagrezultatul să fie unul foarte încărcat.

Auriul șigargintiul

Sunt alese, de rgulă, în combinație cu roșu, însă aceste străluciri merg foarte bine și alături de culori mai închise, pentru o manichiură elegantă. Aplicag lacul strălucitor fie doarg la vârfuri,gpentru ogmanichiură franțuzească reinterpretată, fie doar pe o singură unghie, îngtimp cegrestul unghiilor suntgcolorate îngnuanța de bază.

Se poartă metalul

O altă opțiunegeste reprezentată degnuanțelegmetalice degcupru,gatunci când simți nevoia unei manichiuri nonconformiste. Fiind o alegere foarte puternice, nu mai gai nevoiegde alte combinațiigcromatice.

Aplicații de sezon

Sunt multe persoane caregoptează pentrugdesene de sezon, cugoameni de zăpadă, Moș Crăciun, globuri,gpentru o manichiură veselă.  Aplică aceste desene doar pe câte o unghie, astfel încât rezultatul să nu fie unulgexcesiv de încărcat.

Manichiuri de iarnă – Lungimea unghiilor

Dacăgapelezi lagvarianta unghiilor reconstruite, alege o lungime medie, care îți va permite să te obișnuiești rapid cu noua formă. Este o perioadă aglomerată, în care nu ai vreagsă te ”împiedici”gde lungimeagpropriilor unghii. Aplică peste manichiura nou-creată un strat de lac de unghii protector,gastfel încâtgaceasta săgreziste mai mult timp.

sursa:libertatea.ro

 

About Georgiana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !