Sfatul zilei! O zodie trebuie sa fie cu ochii in patru!

Citește sfatul zilei de 3 iulie 2018 și află care sunt principalele provocări ale zilei pentru zodia ta. Pentru Pești e o zi benefică financiar.

Sfatul zilei de 3 iulie 2018
BERBEC: În tine zace confuzia și nu e de ieri, de azi. Poate că azi trebuie să stai de vorbă cu tine să afli ce te deranjează mai exact. Numărul norocos al zilei: 13.

TAUR: Nu te aștepta să primești aprobări de la oamenii care nu știu cu ce se mănâncă ceea ce faci tu. Numărul norocos al zilei: 11.

GEMENI: Uneori e bine să fii omul din umbră, cel care manevrează lucrurile din culise. Ai aceste abilități manageriale. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC: Se animă destul de tare spiritele în jurul tău. Ai câteva ocazii unice de schimbare, iar acestea vin de unde nu te aștepți. Privește crizele ca pe o oportunitate unică de schimbare. Numărul norocos al zilei: 10.

LEU: Se întrevăd niște proiecte fructuoase la orizont. Este momentul să schimbi lucrurile de la bază. Numărul norocos al zilei: 7.

FECIOARĂ: Tu contezi cel mai mult pentru tine în clipa de față. Ai tot felul de momente în care te îndoiești de propriile tale capacități, ceea ce este greșit. Nu mai gândi așa. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Apucă-te serios de treabă. Este momentul să mergi mai departe, să lupți mai mult decât ai făcut-o până acum. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Urmează-ți inima! Ascult-o pentru că ea nu te va minți niciodată. Numărul norocos al zilei: 6.

SĂGETĂTOR: Se mai calmează lucrurile în jurul tău ceea ce e mulțumitor. Lasă toată discordia în urmă. Numărul norocos al zilei: 9.

CAPRICORN: Ai de ales între două rele. Îți dai seama că nimic nu e imposibil, iar acum trebuie să dai dovadă de maturitate. Numărul norocos al zilei: 14.

VĂRSĂTOR: Privește înainte căci viitorul chiar sună bine. Nu mai lua totul negativ. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Primești bani din surse la care nu te-ai fi așteptat. Ai ocazia să investești sumele în ceva de durată, de ce nu o afacere cu bătaie lungă. Numărul norocos al zilei: 5.

sursa teotrandafir.ro

loading...

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !