Din 21 iunie incepe solstițiul de vară! 5 zodii sunt afectate

Pe 21 iunie are loc solstițiul de vară, iar acest eveniment care marchează începerea verii astronomice (vom avea cea mai lungă zi din an) ne afectează și în funcție de zodie.

Zodii afectate de solstițiul de vară 2018

ZODIILE NĂSCUTE VARA:
Gemenii născuți în luna lunie, Racii, Leii și Fecioarele din August sunt 4 din cele 5 zodii influențate de acest eveniment. Lor li se adaugă, în mod surprinzător, Scorpionul.

Fecioarele au ocazia să facă marile schimbări în viață tot timpul în sezonul estival. Vara este plină de surprize și de satisfacții imense pentru acești nativi de pământ.

Vara aceasta Fecioarele trebuie să riște, să se aventureze în experiențe care să le facă să se simtă energice, pline de viață și de pozitivitate.

Racii au și ei șanse uriașe de a face schimbări din punct de vedere profesional. Pentru nativii de apă vara este prielnică în special călătoriilor.

Cei care au deja niște afaceri importante ar fi bine să călătorească în interes de serviciu. Pot câștiga multe contracte importante. Trebuie doar să fie buni vânzători, adică să dea bine din gură.

Leii sunt guvernați de Soare, iar pentru ei vara este în general anotimpul în care toate visele se îndeplinesc.

Pentru Gemeni lucrurile sunt ceva mai complicate, dar tot răul va fi spre bine cum zice o mare vorbă din popor.

Gemenii născuți în luna mai vor avea câteva lucruri de rezolvat în următoarea perioadă, așa că nu prea au timp de relaxare. Cei din iunie vor avea însă o perioadă benefică.

Scorpionii vor avea multe oportunități de schimbare în față. Se vor duce în multe călătorii care le vor schimba viața. Au parte de șanse uriașe de creștere din punct de vedere carieristic.

sursa: teotrandafir.com

Solstițiul de vară 2018. Tradiții și superstiții

Pe data de 21 iunie, va avea loc solstițiul de vară 2018. Va fi cea mai lungă zi din an și cea mai scurtă noapte. După aceea, ziua începe să scadă treptat și noaptea să se mărească. Asta se va întâmpla până pe data de 21 decembrie, când va avea loc solstiiul de iarnă. Tot pe data de 21 iunie este și Ziua Mondială a Soarelui. De-a lungul timpului au apărut mai multe tradiții și superstișii legate de solstițiul de vară. Află despre ce este vorba.

Despre solstițiul de vară. Tradiții și superstiții
Solstițiul de vară este momentul care marchează începutul verii astronomice. Începând din acest moment, ziua se va scurta și va deveni egală cu noaptea. Asta se va întâmpla la echinocțiul de toamnă.

În trecut, solstițiul de vară era un moment de bucurie. Asta deoarece era legat de strângerea recoltei. Inițial, cele două evenimente coincideau. Însă, bicerica a considerat acea sărbătoare păgână. Drept urmare, s-a mutat pe data de 24 iunie, aceasta fiind ziua dedicată Sfântului Ioan Botezătorul.

Denumirea solstițiului își are originile în limba latină și se traduce prin ”soarele oprit”. Acest eveniment se petrece în fiacre an. De-a lungul timpului au apărut mai multe tradiții și supertiții ce au fost legate de evveniment. Se crede, de exemplu, că solstițiul de vară favorizează unele magii puternice. Acestea își pot lăsa amprenta într-un mod favorabil asupra schimbărilor în dragoste, sănătate sau în ceea ce privește prosperitatea.

Despre solstițiul de vară. Tradiții și superstiții
Se crede că energia solstițiului de vară este reprezentată de energia pasiunii, a vitalității, a belșugului și a creativității.

În trecut, solstițiul de vară era un moment prielnic pentru a găsi și a folosi apa magică. Se credea că îmbăierea în lacuri sau râuri în acea zi are un efect benefic, curativ, asupra oamenilor. De asemenea, era și un ritual de renaștere.

În anumite locuri, oamenii se spălau cu roua adunată în ajunul solstițiului de vară. Aceasta era o practică magică de înfrumusețare. În alte regiunni, se considera că îmbăierea cu apă și ierburi în noaptea solstițiului reprezenta o cură prin care se rădobândeau sănătatea și vigoarea.

sursa: teotrandafir.com

loading...

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !