SURPRIZA pentru fanii Exatlon! Catalin Cazacu a uitat-o pe Cream si a iesit in oras cu ea

Cătălin Cazacu nu poate sta în loc. De când a ieșit de la Exatlon apare peste tot. Nu există eveniment unde să nu fie văzut și adulat de fani.

Recent, acesta a fost fotografiat alături de una dintre jurnalistele cunoscute de la noi, Mihaela Moise. Cei doi sunt foarte buni prieteni și au ieșit în club pentru a se distra.

Între o ieșire în oraș și prezența la evenimente, Cazacu se pregătește intens pentru MotoRC, competiție care se desfășoară zilele acestea la Adâncata, Ialomița.

Cazacu se pregătește pentru primele antrenamente, iar la Adâncata va ajunge cel mai probabil cu rulota lui personalizată.

„Suntem in casa „departe de casa”, nu stiam ca veniti ca faceam si eu curat. Asta e „discoteca” mea”, glumeste Catalin Cazacu.

„Asta e patul matrimonial unde dorm eu. Singur, de obicei… Asta e zona de recreere, aici stam seara si facem sedintele… Aici este dusul si partea de toaleta. Bine, femeia de serviciu n-a venit in ultimul an. Acum suntem un pic la inceput si trebuie sa facem noi curat”, spune Catalin pentru wowbiz.

„Din 2011, cand mergeam la Campionatul Mondial, am stat aici minim o luna si jumatate pe an aici. Au fost si ani in care am avut multe curse si aveam si cate 3-4 luni in care dormeam aici incontinuu.

Cand mergeam la Campionatul Mondial plecam din Romania si stateam plecat cate o luna. Si stateam o luna in casa asta. La un moment dat am vrut sa-mi fac buletin cu numarul de inmatriculare al masinii”, a mai spus Cazacu.

Așadar, viața fostului concurent de la Exatlon nu este complet diferită. Acesta și-a reluat activitățile pentru care era cunoscut înainte să participe în show-ul de la Kanal D.

sursa: wowbiz.ro

loading...

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !