Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut ANUNȚUL! La asta nu te așteptai: „Am hotărât acum că vrem să…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu fericit. Cei doi au împreună o fetiță. Acum, vor să se cunune și religios. Au făcut cununia civilă, au devenit părinți, iar cununia religioasă este următorul pas pe care își doresc să îl facă. Evenimentul va avea loc în toamnă. Însă data se pare că nu a fost încă stabilită. Va fi un eveniment intim, cu puțini invitați pentru ca mirii să se bucure de fiecare moment.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să facă și cununia religioasă
„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred.

Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.

sursa: teotrandafir.com

 

Gabriela Cristea și Simona Gherghe au fost față în față pentru prima oară de când sunt colege în același trust.

Simona a avut un sfat de oferit fostei prezentatoare de la Kanal D, care a debutat în lumea reality-show-urilor matrimonial cu „Noră pentru mama”.

M-am trezit la 6, m-am răsucit în pat, i-am făcut felul de mâncare preferat al Victoriei. Oricum, momentul asta e pentru mine. Ea ştie că rămâne cu tata şi ştie că e bine.

Nu le condamn pe femeile care stau acasă pentru că asta este una dintre cele mai grele cariere.

Şi nu spun întâmplător, chiar e o carieră să fii casnică. Noi astea de muncim mai lăsăm de la noi. Recunosc că momentul a fost unul dificil, nu neplăcut.

Mă rupeam în două, pe de o parte veneam spre studio unde vreau să muncesc şi pe de altă parte o lăsam acasă pe Victoria. Tavi mi-a promis că o va aduce la studio înainte de emisie”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

„O să vezi, o să se aşeze lucrurile foarte bine. Şi mie mi s-a spus că pentru copil e bine să vadă că mami şi tati au o profesie. Până la urmă le dă independenţa aia, că noi avem tendinţa să fim ca o cloşcă.

Trebuie să prindă aripi. Că peste câteva luni merg la grădiniţă fetele”, este sfatul Simonei Gherghe pentru Gabriela Cristea.

Se pare că Gabriela va fi pe micile ecrane seara, când cei mai mulți români se uită la televizor, la ora la care majoritatea televiziunilor transmit buletinele de știri.

Gabi a transmis și un mesaj indirect către Bianca Drăgușanu. A spus că i s-a mai întâmplat să fie deschizătoare de drumuri și cineva să îi preia apoi proiectele.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online.

 

 

sursa: teotrandafir.com

loading...

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !