Razboinicii, mai suparati ca niciodata dupa Arena! Alina: “Sunt niste oameni rai…”

A fost o seara tensionata la Arena, dupa ce Razboinicii au fost nevoiti sa recurga din nou la nominalizari si sa mai piarda un membru. Stefan, Roxana si Alina sunt cei trei nominalizati de la Razboinici.

In tabara echipei albastre, au avut loc discutii in contradictoriu dupa ce au ajuns la cotet si au inceput sa comenteze ce s-a intamplat la Arena. Alex a fost cel mai revoltat de ceea ce se intampla in echipa lui, urmat de Alina, care s-a aratat deranjata de atitudinea Faimosilor.

“S-au jucat cu creierul nostru cum au vrut, ne-a afectat. Sunt niste oameni rai care s-au folosit de orice mijloc ca sa castige.”, a spus ea.

In tabara Faimosilor, Giani Kirita s-a aratat deranjat si el de atitudinea lui Alex.

“Deci tu ca om in toata firea…te-ai facut de c…”, a spus Giani, dupa ce Alex a spus ca se simte frustrat de faptul ca nu poate juca cu Oltin sau Geanina.

“Asta dupa ce cu o saptamana spuneau ca au gresit ca l-au ales doar pe Oltin.”, a continuat Diana Belbita.

sursa: wowbiz.ro

Vladimir Draghia i-a cerut scuze Razboinicului Alex si i-a strans mana: “As vrea sa recunosc ca am gresit”

Vladimir Draghia a avut primul conflict cu unul din Razboinici, iar acest lucru l-a pus pe ganduri. Enervat de atitudinea lui Alex, din timpul probei, Vladimir a rabufnit si a avut un ton agresiv, ca niciodata.

La Arena, Faimosul a marturisit ca ii pare rau si si-a cerut scuze. Mai mult, el s-a ridicat si a dat mana cu Alex.

“As vrea sa recunosc ca am gresit si am fost luat de val. Alex, imi pare rau, sper sa ma scuzi, daca nu credem in aceleasi lucruri nu inseamna ca trebuie sa te critic.
Folosesc cuvinte mult mai urate, dar ma gandeam la cuvantul pe care il spuneam si mi-am dat seama ca eu nu am mai folosit niciodata acest cuvant. Uneori ajungem prea departe cu ce simtim, eu cel putin. Nu ar fi trebuit sa ajung sa ii vorbesc urat.

Odata cu plecarea lui Didi, mi-am dat seama ca noi puteam pleca oricand. In saptamana 13 mi-am dat seama ca pot sa plec acasa. De atunci sunt mult mai impacat cu gandul ca pot pleca acasa. Bineinteles ca toti ne dorim sa ramanem.”, a spus Vladimir.

Colegii de echipa a lui Vladimir au ramas impartiali in fata gestului facut de Vladimir si nu au intervenit cu nimic. Giani Kirita, cel care a avut numeroase conflicte cu Razboinicii, in special cu Alex, a preferat sa isi tina privirea in pamant si sa nu comenteze deloc.

sursa: wowbiz.ro

loading...

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !