Cearta intre doi iubiti. OMG, ce a putut sa-i zica femeia Dar raspunsul barbatului e CRIMINAL

0
4506

Cearta ingrozitoare intre doi iubiti! Dupa mai multe farfurii sparte si obiecte aruncate, tanara ii striga:

– Pleaca, nemernicule! Iesi afara din casa mea…

In momentul in care barbatul tocmai iesea pe usa, aceasta ii spune:

– Sper sa ai parte de o moarte lenta si dureroasa…

La care acesta se intoarce si, cu o figura senina:

– Aha… deci totusi vrei sa raman!? 

BANCURI TARI DESPRE RELATII

In luna de miere, doi indrăgostiţii făceau dragoste de zor, la un moment dat, cand EL era deasupra, EA il tot pipăia pe cap. El: ce tot faci? Ea: Iţi caut coarnele pentru că faci dragoste ca un diavol! După jumătate de oră EA era deasupra şi atunci EL, incepe să o pipăie pe cap. Ea zambind il intreabă: Ce faci? El: Iţi caut coarnele. Ea: De ce? Faci dragoste ca o diavoliţă? El: Nu! Eşti grea ca o vacă!

——–

O femeie se decide să işi ducă soţul intr-un club de striptease pentru a sărbători ziua sa de naştere. La intrare, paznicul il intampină: – Salut, Dane, ce mai faci? Soţia, uimită, il intreabă dacă a mai fost acolo. – A, nu. E din echipa mea de bowling. Aşezaţi la o masă, vine o chelneriţă şi-i aduce direct un Budweiser.

Soţia devine din ce in ce mai agitată: – Cum de ştia ce bere bei? – Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne intalnim adesea cu ele. O stripteuză se indreaptă direct către masa lor şi spune:

– Buna, Dănuţ! Vrei dansul obişnuit? Soţia nervoasă işi smulge geanta şi iese val-vartej afară. Dan fuge după ea şi o prinde chiar cand se urca intr-un taxi.

Chiar inainte de a tranti uşa, se urcă şi el in taxi. Degeaba incerca să si explice cum probabil l-a confundat stripteuza, că nevasta nu il credea şi continua să vocifereze şi să il facă albie de porci. La care şoferul taxiului intoarce capul şi zice: – Doamne, Dane, se pare că in seara asta ai agăţat o adevarată scorpie!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ