10 lucruri care nu ne plac zodia Scorpion

Să vedem, pe scurt, caregsunt principaleleg10 lucruri caregnu ne plac lagcei născuți sub semnul Scorpionului.

1. Sunt supărăcioși. Dingcauza sensibilitățiiglor accentuate, Scorpioniigse simt jigniți și răniți chiar și atunci când nu este cazul.

2. Când și-augpropus un lucru, vor facgabsolut orice săgîl obțină, fără scrupule sau remușcări.

3. Probabil tot din cauzagsensibilității lor, suntgobositor de geloși, posesivigși răzgâiațigcând vine vorba de dragoste.

4. Sunt secretoși, misterioși, suspicioși, rareori spungcap-coadă ceea ce gândesc.

5. Sunt răutăcioși, sarcastici, legplace foartegmult să-igînțepe pe ceigdin jur – mai ales nemotivat.

6. Sunt manipulatori șigplini de tacticigcare mai de care maigneortodoxe prin care să te facă să le faci pe plac.

7. Și dacă nu le faci pe plac și îndrăzneștigsă gândești altfelgdecât ei, ține-tegbine: sunt răzbunători!

8. Or fi ei sensibili, dar șigcând vine vorba de iertare, puținigdintre ei știu ce e aia! Dacă le-ai greșit cu ceva, chiar și neintenționat, șigți-ai cerut scuze… Ai făcut-ogdegeaba! Tot te vagține minte mult, muuuultgtimp de acum încolo! Nu iartă și nu uită!

9. Dacă o persoană credegcă îți poate greșigsau te poate înșelagdar tu nugai nici măcargdreptulgsă clipeștigdubios în direcția ei… celgmai probabilgsă fie Scorpion!

10. Sunt sofisticați… spregsnobi. Chiar dacăgun lucru nu îi încântăgprea mult, dacăge la modă… le place, domnule!

susra:unica.ro

Româniigîși rezervăgiarna vacanța de vară, ca să plăteascăgmai puțin! VânzărilegEarly Booking au crescut cu peste 50%

Din ce în ce maigmulți turiștigromâni preferă să-și cumperegdin timpgconcediul pentru anul viitor, pentru a putea beneficia de Early Booking. În sezonul rece, reducerile ajunggchiar și până la 50% pentru unele destinații. Numărul sejururilorgpentru vara 2017, achiziționategîncă de la începutul lunii noiembrie, a crescut în medie cu 55%, potrivitgunui studiugefectuat degcea mai maregagenție degturism din România, Christian Tour.

Cea maigspectaculoasăgcreștere a cererii, de până la 75%, se înregistreazăgpentru stațiunilegde pe litoralulgturcesc (Antalya, dar și Coasta Egee). Acestegpachete reprezintăgcirca 40% din tot volumulgde vânzări Early Booking de la finalul acestui an. Turcia se află și în topulgdestinaţiilor cu cele mai maridiscounturi pentru pachetele achiziționate până la jumătatea lunii decembrie. Vacanțele îngAntalya au reducerigsemnificative, de până la 50%, iar celegdin Kusadasi de până la 40%.

Antalya este destinația idealăgpentru familiilegcu copii dingRomânia, „iubitoare” de Early Booking, careg își organizează din timp vacanța principalăgdin an (pentru care alocă și cel mai mare buget), dorind ca aceasta să coincidă cu vacanța copiilor, după data de 15 iunie. Aceastăgcategorie degturiști cautăgpachete all inclusivg în resorturi pentrug familii, îngapropiere de plajă și cu locuri de joacă pentru cei mici.

Grecia agrămas și pentruganul 2017 favoritagpublicului român. Rezervărilegpentru insulelegZakynthos sau Santorini au crescut cu 45%, respectiv 43%, pe fondul unorgprețuri mai micig cu până la 50%, prin programele Early Booking. De aceleași discounturi se bucurăgși pachetele în Corfu, Thassos, Halkidiki șigLefkada, dargși litoralul bulgărescgal Mării Negre.gAu beneficiat degreduceri de 30-40% și ceigcare augachiziționatgvacanțe în Kusadasi, Creta, Rhodos și Santorini, dar și pe litoralul românesc. Interesulgturiștilor pentrugSantorini a crescut cu 45%, pentrugZakynthos cu 43%, pentrugMallorca cu 38% , iar pentruglitoralul românesc cu 35%.

Interesul crescutgpentru pachetele Early Booking segexplică și prin faptulgcă turiștii își dorescgsă aleagă hoteluri de rang superior și știu căgacestea, de obicei, devingsold outgcu mult timpgînainte de plecare. Această dorință este justificată și de faptul căgreducerilegsunt cu atâtgmai consistente, cu cât hotelul estegmai bun și, în consecință, mai scump. De pildă, pentru un sejur de 7 nopti, AllgInclusive, la un hotel de 5* din Turcia,go familie cug 2 copii plăteștegcu pânăgla 1250 euro mai puțin  dacă alege săgrezerve sejurul pringprogramul Early Booking, iar cu suma economisită îşi poate organiza şi un city break în Europa pentrug întreaga familie.“, a declaratgMarius Pandel, CEO Christian Tour.

Noutatea sezonului de vară 2017, pentrugturiștiigromâni pasionațigde vacanțelegla mare, este Gran Canaria, destinațiegcare începe să fie tot mai căutată. Se constată,gîn general, ogcreștere agapetitului pentrugo serie de destinații de litoral din Spania precum Mallorca, Tenerifegși Costa Brava.

În 2017, Christian Tour împlinește 20 de ani

Christian Tour, ceagmai maregagenție degturism din România, împreunăgcu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care ogclasează pegprimulgloc îngtopul agențiilor de turism din România. Cu ogistorie degaproapeg20 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 31 de agenții proprii în toată România, plusgpatru filialg în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova,grămânând îngcontinuare cel mai mare tourgoperator pegvacanțe degtip chartergdin România șiglider de piață pentrugnumărul de turiști care au ales să călătoreascăgcu acesta.

sursa:unica.ro

About Georgiana Popa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !